torsdag 29. oktober 2009

Unødvendig!

I Pakistan har det vært rundt 13 terrorangrep bare i oktober. I disse terrorangrepene har uholdbart mange sivile mistet livet. Uskyldige mennesker, uskyldige offer, som blir drept av selvmordsbombere på et torg, en buss, skolen etc. De er ikke trygge i sitt eget land.

I går ble en bil fylt med 150 kg sprengstoff sprengt på et torg i Peshawar i Pakistan. 60 av de minst 105 drepte, var kvinner og barn. 60 stykk! I artikkelen til VG kan man se et skadet barn bli bært mot sykehuset, et som var så heldig å overleve.

Øyenvitnet Mohammad Siddique sier til nyhetsbyrået AFP: "Det var røyk og støv overalt. Jeg så folk dø i gatene". Mohammad Usman, et annet øyenvitne, sier "Jeg var som en blind mann i flere minutter. Jeg hørte barn og kvinner som ropte om hjelp, og prøvde å hjelpe noen".

Fryktelig..

5 kommentarer:

  1. Fy faen, kjenner jeg blir kvalm. Og her påstår taliban og al quida at det er jihad, men de dreper jo uskyldige muslimer over alt. Det er så inn i granskauen DOBBELMORAL! De gir faen i alt som heter liv, så lenge de får drepe. Er vel det disse jævla drittsekkene lever av. Å drepe uskyldige liv i navnet til Gud...liksom!

    Grr...

    SvarSlett
  2. IKKE PEK FINGRE..uten å vite sannheten..

    http://www.youtube.com/watch?v=9CKpCGjD8wg&feature=related..

    DOBBELTMORAL ..er å gå inn i et land å destabilisere det... var jo aldri noe krig FØR USA invaderte.. eller eksplosjoner.. eller noe form for TALIBAN fascisme..

    Hva er det du vil ha? Europeisk og amerikansk fascisme istedet????

    SORRY Men dere er feilinforment.. Afghanistan og afghanere tjener ingenting på krig.. heller ikke pakistanere eller taliban der..

    MEN det gjør USA og andre nato land..

    MHM kanmp mot terror.. gå rundt å tro det du.

    SvarSlett
  3. Men ta å se på linken... vær så snill folkens.. Noen gode poeng. Noe å ta til consideration når du skal bedømme en nasjon og deres folk.

    SvarSlett
  4. Jeg vet at USA og nato-land tjener på krigen(e). MEn det er fortsatt bortkastet at uksyldige liv går tapt på denne måten. Jeg peker ingen finger i noen som helst retning, bare sier at dette her er så unødvendig som det kan bli.

    SvarSlett