søndag 18. oktober 2009

Oppgjør mot Taliban!

Vi Nordmenn er utrolig heldige, som bor i et av verdens mest demokratiske land. Når jeg leser i avisen blir jeg overasket over hvor mange fryktelige ting som skjer rundt om i verden. Mange land blir svekket av krig, andre igjen styrt av udemokratiske diktatorer, og terroraksjoner er noe en stadig hører om.

Spesielt Pakistan har fått mye mediedekning de siste dageneDe har gått til bakkekrig med 28000 soldater mot Al-Qaida og Taliban. I sør Waziristan, området dette skjer i, forventes det mange drepte, og at flyktningtallet vil øke fra 100.000 til 200.000. Det er et område som har vært under kontroll av taliban lenge. Generalmajor Athar Abbas sier, "Operasjonen vil fortsette til målet er nådd. Hæren har blokkert alle veier inn og ut av Waziristan.

Dette er en meget viktig krig for Pakistan, og utfallet kommer til å bli veldig spennende. Forhåpentligvis kommer Pakistan, med hjelp fra USA, til å vinne over Taliban. Det stemmer overrens med en ekspertuttalelse fra Ole Bøe-Hansen til VG. Han tror at Pakistans hær vil lykkes, men som han senere nevner, avhenger freden av at de politiske lederene greier å få lokalbefolkningen i Waziristan over på sin side.

5 kommentarer:

  1. Gay islam, spreng det hele sunder og sammen med hydrogenbomber, sivile og all infra(HOST)struktur. når alle er borte, kan vi bygge opp enorme murer rundt det "nye landet" aka midtøsten, så bygge strategisk infrastruktur innenfor murene, så shippe ALLT av asylsøkere, innvandrere,Statløse som kurdere og sigøynere etc og seff allt av utlenninger til den "nye" "alltmuligstaten" totalt isolert fra omverden. om så med tak over. og kontrollere en hver substans som kommer innenfor muren.

    SvarSlett
  2. Det hadde vært helt konge!! hahaha:-)
    man kommer inn, men aldrig ut;)
    Helt enig, Jæævla Religiøse mennesker! Stakkars dem. Hjernevaskede og trangsynte. Men det er jo ikke vi ikkereligiøse som blir skuffet når man dør, hehehe... jævla muslimerne tror de får jomfruer, masse gull og kommer til paradis, eh... Jeg ler av skuffelsen dem hadde følt, om dem kunne følt den. men det kan de jo ikke om de har dævva liksom..... hehehehe...
    De kommer aldri til å innse at det hverken er noen Gud eller Djevel, Ikkeno himmel eller helvette, ingen engler eller demoner... å Hvertfall ikke jomfruer som blør fra fitta når man puler dem og gull... HVA FAEN SKAL MAN MED GULL NÅR MAN ER DÆVV DA?!"!!! LOL!
    -Kalle

    SvarSlett
  3. Det begynner å bli nokk innvandring, helt klart, på tide å ta total kontroll over VÅRT land! Parasittjævler av noen forbannede muslimer!

    SvarSlett
  4. AntiIslamiser Norden! Gå med Norge i spissen!!!!
    Hail!

    SvarSlett
  5. Kan ikke si jeg er enig i det dere skriver, jeg mener det er bra at Pakistan endelig tar et oppgjør med Taliban, men håper det blir gjort på en måte med minst mulig sivile drepte.

    Anonym 1: Litt spesiell ide du har der. Hvorfor mener du at vi skal frakte alle de som er utstøtt fra sitt eget and, truet på livet eller bare så fattig at de ikke har råd til mat, til en isolert stat? Burde ikke de få de samme mulighetene som vi Nordmenn?

    Kalle: Det er viktig å ha en tro. Jeg er kristen, og tror på Gud. Det beriker livet mye mer enn en å ikke vite hvorfor du er til, og spesielt hvor du kommer når du dør.

    Anonym 2: Om Norge ble okkupert av en udemokratisk diktator, og forholdene ble så dårlige at vi ikke kunne overleve her. Hvor ville du dratt?

    Anonym 3: Snikislamisering er oppskrytt. Nirge burde heller gått i spissen for å hjelpe andre!

    SvarSlett