lørdag 24. oktober 2009

Skal vi samarbeide Høyre?

Ikke overraskende syns Siv Jensen det er realistisk at Frp og Høyre kan gå sammen i regjering etter neste stortingsvalg. Grunnen til det er at begge partiene har vokst, og det derfor vil være lettere å gå i regjering som likeverdige. Kanskje blir flørten de hadde under valgkampen til noe mer? Hun utelukker heller ikke at KrF og Venstre kan bli med i en en bred borgerlig regjering. Begge partiene har tidlig sagt klart fra at de ikke vil gå i regjering med Frp.

"Debatten om Frp kan være et regjeringsparti er nå over. Ved neste valg vil det være selvsagt at vi kan delta i en regjering", sier Jensen til VG.

Nei Siv, jeg må nok skuffe deg å si at det er ikke selvsagt at Frp kommer i regjering om fire år. Selv om KrF og Venstre for øyeblikket har kjørt seg fast i en dal, er det ikke snakk om lang tid før de får fikset motoren, og på ny er på vei mot toppen.

5 kommentarer:

  1. lol den motoren har rusta fast for lenge sida.

    SvarSlett
  2. Det er det folk tror, men i virkeligheten holder den på å bli byttet ut med en ny, veldig god en!

    SvarSlett
  3. Sentrum blir utradert ved neste valg i 20013.Siv og Erna overtar og får fart på Norge.Sentrum KrF og V er sosialister og bør samarbeide med sosialistene.Det kan de trenge.

    SvarSlett
  4. Nå tror jeg du har misforstått litt.. Sentrum kommer ikke til å bli utradert, bare vent å se!

    SvarSlett
  5. FrP og Høyre hadde vært en utrolig bra regjering, og hadde gjort veldig mye bra for Norge, mener jeg. Venstre og KrF er også bra partier, men når de ikke vil inn i regjering med FrP - så har de seg selv å takke for at de ikke kommer inn i regjering. Jeg tror det at om Høyre ikke hadde stått åpne for både samarbeid/regjering med Venstre & KrF og også med FrP, men kun FrP hadde folk ikke blitt så veldig forvirrede, og vi ville sannsynligvis hatt en blå regjering. Mindretalls regjering, men likevel blå. Nå er det bare å stå på fremover, og satse på samarbeid mellom de blå i 2013.

    SvarSlett