onsdag 14. oktober 2009

Inspirerende!

Igår såg jeg på Oprah. Ja, det skjer faktisk. Der var det mange personer som ville gjøre noe for å hjelpe andre, med alt fra biler, hus til sokker. I en tid preget av dårlig økonomi, er det mange som har opplevd store nederlag. Personene som besøkte Oprah har ikke verdens beste økonomi selv, men de bruker de pengene de har på andre.

Tim og Nancy Nicolai driver et motel i USA. Etter at mange mistet jobben, og senere huset, på grunn av finanskrisa lar dette ekteparet de få lov å bo gratis i motellet. For en barnefamlie var det eneste andre alternativet å bo i bilen. I motellet får de ikke bare en plass å bo, men også mat.

Mary Marzano fant ut at hoteller kaster fullt brukbare lakener, puter, dyner etc. Nå samler hun inn det hotellene ikke trenger, og gir det til kirker, og andre instutisjoner som lar hjemløse overnatte.

Ni år gamle Hannah ga bort det første sokkeparet da hun var 4 år, i 2005. Nå har hun gitt bort over 49000 par til instutisjoner som hjelper hjemløse.

Jeg syns det er inspirerende å høre på slike historier, fordi det betyr så mye for de som blir hjulpet! Vil du lese om alle som ble presentert i Oprah, kan du gå inn her.

1 kommentar:

  1. Ja! Det er så spennende og inspirerende å høre om folk som gir av sin tid og ressurser.
    De skal virkelig ha kred for sitt arbeid! Bra at du gir dem dette gjennom å fortelle deres historier videre!

    SvarSlett