mandag 10. august 2009

Landslagstrenere

Politikk er ikke en komplisert ting for spesielt interesserte, men for alle. Derfor syns jeg denne sammenlikningen var genial. For hva ville skjedd om partilederne ble landslagstrenere i fotball?

- Senterpartiet ville tatt ut flere spillere som snakket nynorsk, nektet å spille mot lag fra EU og byttet ut dommeren med en ku.
- Arbeiderpartiet ville ansatt Sylvia Brustad for å øke kvinneandelen blant fotballtrenere og for å få opp temperaturen pausen. Så ville de plassert alle spillerene i forsvar og håpt at krisen gikk over etterhvert.
- Venstre ville ansatt Lars Sponheim for å slenge dårlige komentarer om motstanderlaget før kampen. Så ville han prøvd å forklare at de skulle spille med en sosialliberal filosofi, men fordi ingen skjønner hva det betyr så kan de gjøre som de vil, bare det er motsatt av fremskrittpartiet.
- KrF ville ha stilt opp i 2-2-4-2 også kalt korsformasjon, og gitt kontantstøtte til de som ble sittende på benken.
- SV ville først ta ut alle som ville være med å spille, så ville de fjerne målene så det ikke ble konkurrande og ingen tapere, og servere frukt i pausen. Også ville de byttet ut nasjonalsangen med "Ja, vil takka livet", så ingen ble støtt over at Gud blir nevnt i et av versa.
- Høyre ville ikke svare før de visste hva FrP ville ha gjort.
- FrP ville sjekke oppholdstillatelsen til Jon Carew, så ville de lagt landslaget ut på anbud og solgt det til høystbydene, så ville de gått inn for stykkprisfinansiering og delt fotballtilskuddet på tilskuerene, og så ville de heiet på det laget som til en hver tid var mest populært.

Så enkelt kan det være!
Kilde: Kai Johansen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar